طرز تهیه دمنوش برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی

به گزارش مجله سرگرمی، تابستان با تمام گرما و سختی ها و خوشی هایش تمام شد و حالا فصل زیبای پاییز روبروی ماست. همه چیز فصل پاییز حتی با وجود سرما هم زیباست اما اگر با طرز تهیه دمنوش مخصوص فصل پاییز و زمستان آشنایی داشته باشید می توانید بدون هیچ مسئله ای و با سلامتی کامل از این فصل لذت ببرید. در حقیقت تنها مشکل کوچکی که ممکن است سرمای فصل پاییز برای ما ایجاد کند همان سرماخوردگی های ساده است. هر چند این سرماخوردگی های ساده گاهی اوقات ما را مجبور به مصرف دارو و مراجعه به پزشک می نمایند اما وقتی می گردد از این بیماری شایع بوسیله دمنوش تا حد زیادی پیشگیری نموده و فرایند درمان را سرعت ببخشیم دیگر نیازی به نگرانی و مصرف داروهای متعدد که هیچ تاثیری هم ندارند نیست.

طرز تهیه دمنوش برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی

برای مطالعه بیشتر با banima.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

تمام پزشکان داروهای شیمیایی را فقط برای بیماری های شدید و سخت آنهم در شرایط آب و هوایی بسیار سرد توصیه می نمایند. اما از آنجایی که قرار نیست حداقل تا اواخر پاییز با آب و هوایی سرد روبرو شویم، براحتی می توان سرماخوردگی های جزئی و ساده این فصل را با یاری دمنوش ها رفع کرد. در این پست با طرز تهیه دمنوش های خوشمزه و مفید آشنا خواهید شد که هیچگونه عوارض جانبی نداشته و سیستم ایمنی بدن را برای روزهای سرد پیش رو آماده می نمایند.

دمنوش لیمو، عسل و زنجبیل

دمنوش لیمو ترش و عسل بهمراه زنجبیل را می گردد یکی از برترین و محبوب ترین دمنوش ها برشمرد. این دمنوش، آرامش بخش بوده و قاتل گلو درد است. طرز تهیه دمنوش لیمو، عسل و زنجبیل بسیار ساده است، مواد اولیه شامل یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده، یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش و یک قاشق غذاخوری عسل است.

ابتدا زنجبیل رنده شده را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک لیوان آب جوش روی آن بریزید. برای پنج دقیقه آنرا دم کنید. سپس این ترکیب را از طریق یک صافی داخل یک لیوان یا فنجان بریزید طوریکه زنجبیل رنده شده وارد لیوان نگردد. در نهایت یک قاشق آب لیمو تازه و یک قاشق عسل را به آن اضافه کنید. در روزهای سرد به این دمنوش می توان اندازهی دارچین هم افزود. این دمنوش برای تقویت سیستم ایمنی بدن و همینطور سوزاندن چربی های اضافه فوق العاده کارآمد و مفید است.

دمنوش سیب، میخک، عسل و دارچین

این دمنوش را بهتر است معجون صدا کنیم چرا که واقعا قوای سیستم ایمنی بدن را به اندازه زیادی افزایش می دهد. آنهایی که چندان از مزه دمنوش ها خوششان نمی آید، این دمنوش فوق العاده برایشان مناسب خواهند بود.

برای تهیه این دمنوش به یک عدد سیب تازه، 2 عدد چوب دارچین، چهار عدد گل میخک خشک شده، 6 لیوان آب و اندازه لازم عسل احتیاج دارید. ابتدا سیب را به صورت ریز ریز برش دهید و با بقیه مواد بغیر از عسل در یک ظرف یا ماهی تابه ریخته و روی گاز بگذارید تا بجوشد، پس از جوشیدن شعله گاز را اندکی کم نموده و به مدت 15 دقیقه در همان حالت بگذارید. سپس با استفاده از یک صافی آب مواد را جدا نموده و داخل قوری بریزید. در این قسمت سیب ها را هم فشار دهید تا آب آنها هم خارج گردد. در نهایت برای شیرین کردن دمنوش به اندازه لازم عسل به آن اضافه کنید.

دمنوش زنجبیل و لیمو

در بالا در خصوص طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو بهمراه عسل صبحت کردیم و گفتیم که برای درمان گلو درد بسیار مناسب است اما آنهایی که به آنفولانزا مبتلا شده و درد بسیار شدید گلو دارند، این دمنوش معجزه می نماید. وقتی سرماخوردگی بهمراه گلو درد شدید باشد، خوردن چیزهای شیرین مثل عسل اصلا خوشایند نیست. به همین دلیل در اینجا این دمنوش را توصیه می کنیم.

برای تهیه این دمنوش به چهار لیوان آب، دو تا سه برش نازک زنجبیل و آب گرفته شده از یک عدد لیمو ترش تازه احتیاج دارید. البته برای زیبایی و طعم لیمو بیشتر می تواند چند عدد برش لیمو هم به آن اضافه کنید. زنجبیل را بهمراه چهار لیوان آب داخل تابه ریخته و به جوش آورید. بعداز جوشیدن آنرا از روی گاز برداشته و آب لیمو را به آن اضافه نموده و اجازه دهید برای مدت 20 تا 30 دقیقه همانطور بماند. بعداز گذشت این زمان می توانید دمنوش را صاف نموده یا به همان حالت همراه با برش های زنجبیل و لیمو تازه مصرف کنید. در روزهای سرد بهتر است بعداز صاف کردن کمی دمنوش را گرم نموده و سپس مصرف کنید.

دمنوش سرخارگل و نعنا

این دمنوش پر استفاده ترین و محبوب ترین دمنوش برای پیشگیری و همینطور درمان آنفولانزا و سرماخوردگی در اروپاست، مواد موجود در این دمنوش، باعث تحریک سیستم ایمنی بدن شده و ویروس ها و باکتری های بیماری زا را از بین می برد. طرز تهیه دمنوش سرخارگل هم مانند مدل های بالا بسیار ساده است.

برای تهیه ماده اصلی این دمنوش به یک چهارم فنجان برگ خشک شده سرخارگل، یک چهارم فنجان نعنا خشک، یک چهارم فنجان برگ لیمو و سه چهارم غذاخوری توت خشک احتیاج دارید. تمام مواد را باهم قاطی نموده و در یک شیشه مربی دربسته دور از گرما و نور خورشید به مدت چند هفته نگه دارید. حال برای تهیه خود دمنوش برای یک نفر کافی است دو قاشق از ماده اصلی را در یک لیوان آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه دم کنید. البته اگر حوصله صبر کردن برای تشکیل ماده اصلی را ندارید می توانید بجای برگ خشک شده سرخارگل از ریشه خشک شده آن هم بهره ببرید. برای یک نفر یک قاشق غذاخوری در یک فنجان آب جوش و دم کردن به مدت 15 دقیقه کفایت می نماید.

انتشار: 19 اسفند 1402 بروزرسانی: 19 اسفند 1402 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 156557

به "طرز تهیه دمنوش برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دمنوش برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید